måndag 3 oktober 2011

Balangan, Bali

Just nu så befinner vi oss på Balangan beach! Vi bor i en bungalow/guesthouse direkt på stranden med
vågorna direkt utanför dörren! Skönt att komma till ett så avslappnat ställe efter att ha varit mitt inne i smeten på kuta!
Dock verkar dom har en liten oskriven regel: Om man vill kunna pruta lite på sitt boende så får man lova att ha deras ställe som sitt lilla "allinclusive" man bor där, äter där och använder deras solstolar och parasoll!

Och det är konstigt nog billigare att bo nere på stranden än att bo lite längre upp i det torra landskapet med pool!! (dit vi nu har gått upp för lite internet, 25,000 Rp kostade det dock)!

Surfingen här är jättehärlig! Sjukt bra vågor hela tiden, och det är bara att gå ner för trappan och rätt ner i vattnet! Bada gör man bäst på midtide när vågorna inte slår mot stranden, men revet är inte heller torrt! man kan tillochmed snorkla på lowtide! Inte särskilt levande rev men en del fina saker finns att titta på!
Det sitter folk på stranden och fotar alla som surfar, så när man har surfat färdigt så går man in till dem, sätter sig vid en dator, och  letar upp bilderna på sig själv! Man kan göra en mapp till sig själv, där man sparar bilder och sen bestämmer vilka man vill köpa av dem! hur praktiskt som helst! Så det kommer kanske fler feta surfbilder om ett tag, wiho!

Nu ska vi tillbaka till "vårat lilla allinclusive" och äta något gott!! <3 Olivia & Alex
Vårat lilla "allinclusive"

Alex i "zinkpasta krigsmålning"