torsdag 20 oktober 2011

Lovina, Bali

Lovina var lite turist tomt såhär års så därför drog vi till oss rätt mycket uppmärksamhet!!! Alla sprang efter oss och ville sälja saronger och annat turistigt till oss efter som vi typ var de enda turisterna de sett på hela dagen, och ett gäng med tjejer tyckte att det var helt fantastiskt med långa "vita" europeér så dom fnissade och frågade om dom fick ta foton med oss!!  HAHA, det blev säkert 10 foton sammanlagt på deras telefoner och dom skiftades om att få vara med på fotot haha väldigt lustigt!!!

Vi hittade en snäll man som ägde ett fint hotel, och vi fick låna hans pool, vilket var jättesnällt för vårat ställe hade ingen och låg inte vid stranden!
På kvällen åt vi på ett lokalt fisk ställe där man först fick välja vilken av de nyuppfångade färgglada fiskarna man ville äta och sen om man ville ha lite eller mycket chilli, sedan grillade dem fisken över cocosnöts skal! man fick sitta i skräddarställning och äta då det saknades riktiga stolar!!! det vat ett stort bord med ett litet bord ovanpå, så man satt på det stora bordet och åt på det lilla!! Fruktansvärt gott!!!

På morgonen åkte vi ut på en delfin tripp! Kl halv sex på morgonen knackar båtföraren på ens dörr och ber en att gå upp, sedan tar det ca 20 min för den lilla båten att ta sig ut till delfinerna medans solen går upp och när man kommer fran finns det typ 50 likadana båtar i vattnet som helt brutalt kör efter delfinerna för att turisterna ska få bra bilder till sitt semester album! Som tur var hade vi en delfinvänlig båtförare som tinte körde upp i röven på dom stackars delfinerna! Vi sade till honom att vi ville åka därifrån, och då tog han oss till ett rev där vi kunde bada och titta på fiskar istället! Han hade tillochmed med sig frukost som vi åt i båten! Tyvärr var det friterade bananer, som Olivia som känt inte har bananen som sin favoritfrukt, men hon fick dricka te!

I övrigt var väl Lovina inte riktigt våran grej, alldeles för turistigt, men smaken är som baken!

Nu åker vi mot tempel och vattenfall!






Sampai jumpa