fredag 25 november 2011

Thailand

Nu är vi i phuket! Egentligen skulle vi bara stanna här en dag, men vi blev sjuka, så nu har vi fastnat här tills vi är friska igen! Vilket förhoppningsvis sker snart! Väldigt bra stad att bli sjuk i annars, bra rum och nära till allt! Himla tur att vi blev sjuka här och inte i tex balangan där det endast fanns fyra väggar och en gemensam toa! Dessa fyra väggarna har i alla fall tv, ac, varmvattendusch och mycket ”space”!
Vi har fördrivit våran ”sjuka” tid här genom att ligga på vårat rum och kolla på tv, och ibland smitit ut för att handla lite! Bio har vi också kollat på några gånger, och suttit i den sjukaste bio-soffan! Helt galet komfortabla!! Här betalar man biljett pris efter den komfort man vill ha på stolen, så det billigaste och minst komfortabla stolarna finns längst fram och de dyraste och sjukligt komfortabla sofforna finns längst bak!! Det är fortfarande rätt billigt, soffan kostar 500 bt (ca 120 kr) för två pers!

Nu har vi i alla fall varit på apoteket och fått tag
i lite medicin så nu ska nog allt lösa sig så att vi i äntligen kan gå ut i solen och titta på stranden i dagsljus, och fortsätta våran resa!