söndag 4 december 2011

Kho Phi Phi, Thailand


Nu har vi varit på Phi Phi i nästan en vecka och det har varit super härligt!! 
VI träffade ett gäng norrmän som vi spenderade lite tid med och bland annat tog vi en liten båttur tillsamman till (den andra phi phi ön, phi phi leh), på den resan stoppade vi först vid monkey beach där alla förutom Olivia försökte få aporna att hoppa upp på deras axlar för att äta nötter men tro fan att aporna valde att hoppa upp på Olivia utan nötter i stället, så hon blev skiträdd och sprang ner i vattnet, haha!! 
Sedan åkte vi till en liten bukt där vi snorklade och matade fiskarna med bröd (det samlades sjukt mycket fisk runt omkring oss). Vi såg även en sjöorm. 
Vi hoppade från en klippa och när vi sedan skulle lägga oss och sola lite på stranden i Maya Bay (där de har spelat in filmen ”The Beach”), så var det sjukt mycket folk där och det kostade 200 baht att gå av båten för det är ett naturreservat, så vi åkte till en annan strand i stället!!

Vi har även hunnit med lite Thai boxning och beach partys med ”buckets”, haha det är alltid en upplevelse!
Ett tips dock till dem som åker hit, bada inte i vattnet på stranden med alla barer förr än ni sett vad som hamnar i vattnet nattetid... (vi valde att inte bada).

Phi Phi är väldigt fint med vita sandstränder och turkost vatten! Korallerna är inte lika fina som på perhentian islands i malaysia men det finns väldigt mycket fisk!!
Nu åker vi vidare till railay!

Lägg mäske till att apan dricker ur en vatten flaska!!

Vad hände liksom?? jag hade ju inte ens någon mat!!


longboat




Gopro på huvudet och bucket i handen!!

Dykning på Koh Phi-phi!

Alex passade på att ta två dyk på Phi-phi! inte lika imponerande korall som på Perhentian, men massor med fin fisk!