fredag 7 oktober 2011

Uluwatu Temple

Vi tog ett brejk från vatten och strand och åkte till ett tempel i uluwatu, det ligget sjukt fint på en klippa med utsikt över vattnet!! Vi tog oss dit med mopeden vi hyrt i Kuta och inträdet till parkeringen kostade 3 000 Rp.
När vi hade parkerat fick vi betala ytterligare 3 000 Rp/ pers för att gå in i Templet och vi fick också utdelat en varsin sarong som vi skulle ha på oss medans vi gick runt! Själva templet var tyvärr stängt (man får endast vara där inne för att be). Men det fanns fina vägar att spatsera runt på och även en del tjuvaktiga apor!! Dom jävlarna stal Olivias solglasögon och senilbandet som var fäst vid dom!! Apan hoppade bara helt fräckt upp och ryckte dem från min hals och en annan apa hoppade på alex och försökte sno silver ringen som sitter i hans dreads!
Organiserad brottslighet kallar vi det!

Det sprang runt en indonesisk kvinna på tempelområdet och så fort en apa stal något så sprang hon fram till apan och försökte köpa tillbaka deras ny funna byte!! Och det sjuka var att det fungerade!! hon köpte tillbaka Olivias solglasögon för 1 påse jordnötter, 1 påse ananas och 1 chokladkaka!! haha, lustigt!
Hon gjorde samma sak när en japansk turist blev bestulen på sina glasögon men dom fick hon köpa tillbaka för betydligt mer varor, Olivias glasögon betraktades uppenbarligen inte som lika värdefulla!
Aporna hade dömts för häleri i Sverige!!!!

Så Olivias inträde gick på typ 100 kr mer än Alex....