tisdag 18 oktober 2011

Medewi

Vi kom till Medewi efter en ganska kort bilfärd från Balian. Medewi är en liten by vid kusten, med en väldigt lång vänster-våg!  Alex surfade den lätt längsta vågen i hans liv!
Förutom surf finns det inte mycket  att göra, men även här finns det en jätte lång svart sandstrand med en flod som mynnar ut i havet en liten bit bort! Dit går lokalbefolkningen för att trängas med korna om plats för att tvätta och bada!









Balian

Andra stoppet på våran roadtrip! Balian är ett lungt och avslappnat ställe med surfbryt och en lång svart sandstrand! Här hittade vi ett jättebra boende, som också var billgt! omgivningarna är grymt fina och ju längre från Kuta och de vanligaste turistorterna vi kommer desto mer blir balis omgivning ocg miljöer som man förväntat sig, massor med palmer, stora risfält och tropiska blommor!!


Alex och Florian med ett gäng skolbarn!!

utsikten från altanen på "Villa Krisna"

Tanah Lot Temple

Första stoppet på roadtripen var Tanah lot temple! det är ett tempel som ligger ute i vattnet, och som endast är tillgängligt vid lågvatten! som tur är kom vi dit vid rätt tidpunkt och kunde bla. bli välsingnade, med ris i pannan och blomma i örat!